Spring naar inhoud

Fort Lauderdale 14-5 (verslag)

15 mei 2015

Eindelijk, de laatste volle dag voordat we morgen deze vervelende vakantie kunnen afsluiten ;o). Geen programma, geen verplichtingen maar gewoon relaxen aan het strand en het zwembad. In de middag zagen we aan de rand van het zwembad nog een grote groene leguaan zitten die maar wat al te verliefd naar Esther keek. Na dit hoogtepunt van de dag hebben we de BBQ maar weer eens in de fik gezet om voor de laatste keer van een lekker stukje vlees en garnalen te genieten. Tot slot nog even naar de Wings hier om de hoek, om vervolgens de jongens op bed te leggen. Wij zullen het ook niet laat maken, want morgen willen we er vroeg uit om uiteindelijk rond twaalven richting Miami te rijden. Het zit er bijna op :o(

Foto’s http://wp.me/p1yne1-GP

2 reacties
  1. mhagman2013 permalink

    Jullie hebben (volgens mij) een schitterende vakantie gehad (wat een enorme leguaan), bedankt voor het mee laten genieten en een hele goede terugreis!!

    • Dank je wel! Leuk dat je ons gevolgd hebt. En t was een heerlijke vakantie! Nog ff en dan mogen jullie! Wat super dat jullie naar Ariane Grande gaan, dat gaat je dochter nooit meer vergeten!!

Plaats een reactie

Alex & Joyce

En de belevenissen van Nikki & Jade in Florida

Belevenissen van Annabelle en Jeffrey

VAKANTIE Florida 2015 - Kroatië 2016 - Zuid Frankrijk 2017 - Jura Frankrijk 2019

Cindy74's Blog

Just another WordPress.com site

Holandesa's travel

Travel is the only thing you buy that makes you richer...

Florida en New York 2016

Reisverslag van onze twee Florida vakanties in 2016.

Dennis&Nynke

sinds 2009

Reisfamilie

Verhalen en tips van een familie op reis