Spring naar inhoud

Fort Lauderdale 13-5 (verslag)

14 mei 2015

Het was tijd om even lekker uit te slapen, want vannacht was het redelijk laat geworden. Terwijl de meeste mensen in Nederland al aan het werk waren, zaten wij op en top vrolijk de verhaaltjes te tikken, te whatsappen en een paar biertjes te drinken. Extra beetje tijd ’s ochtends in bed was wel welkom. De kleine ochtendbrakers konden het niet weerstaan om toch alvast een duik te nemen in het zwembad waar al een aantal Golden Girls in het zwembad lagen om wakker te worden. Onze kids halen de gemiddelde leeftijd hier in het Motel toch al gauw naar 70 jaar.
Om 12:00 uur is het ons dan wel gelukt om het strand op te waggelen, ongeveer vijf minuten lopen van ons Golden Girls motel. Koelbox afgeladen met drinken, want het is weer warm (34 graden) en we hebben weer vocht nodig. Tussendoor werden we nog even verder afgekoeld door een verfrissend regenbuitje. Veel mensen op het strand vonden dit een aanleiding om te vertrekken, maar wij zijn gewoon even onder onze parasol gaan zitten, wel zo gezellig en knus. Bovendien zijn we Nederlanders en wel gewend aan een beetje regen.
Aan deze kant van Florida (west) heb je best veel golven, helaas ook veel zeewier, dus we konden ons lekker uitleven. Voor de rest lekker uitrusten en rond half vier richting het zwembad, want dat vinden onze kinderen nou eenmaal leuker. Wij hebben in de tussentijd de oven aan geslingerd om de pizza’s in te bakken. Zo komen we toch nog aan de vitaminen die op zo’n pizza zitten ;o)
Met de pizza’s in onze mik zijn we op weg gegaan om nog twee winkels af te struinen naar leuke goodies. De Walmart om wat leuke betaalbare shirts te kopen, wat ook gelukt is, en de Toys R Us voor Minions. Helaas is dat laatste niet gelukt, want de prijzen hier zijn hoger dan wij ooit verwacht hadden. Dan maar aftaaien en niet al te laat naar bed vanavond. Truste…

Foto’s http://wp.me/p1yne1-Gu

One Comment
  1. Haha golden girls vinden het natuurlijk fantastisch zulke jonge goden! Geniet nog van de heerlijke warmte, toch ff wennen weer in nl!

Plaats een reactie

Alex & Joyce

En de belevenissen van Nikki & Jade in Florida

Belevenissen van Annabelle en Jeffrey

VAKANTIE Florida 2015 - Kroatië 2016 - Zuid Frankrijk 2017 - Jura Frankrijk 2019

Cindy74's Blog

Just another WordPress.com site

Holandesa's travel

Travel is the only thing you buy that makes you richer...

Florida en New York 2016

Reisverslag van onze twee Florida vakanties in 2016.

Dennis&Nynke

sinds 2009

Reisfamilie

Verhalen en tips van een familie op reis