Spring naar inhoud

Key West 9-5 (verslag)

10 mei 2015

Jawel, half acht ging de wekker weer. Vakantie vieren is zwaar. Ontbijt is al geregeld in het Motel, dus we konden zo aanschuiven. Het belooft een warme en mooie dag te worden waar we beginnen met een boottripje. De fietsen van het slot gehaald (geen idee waarom je deze op slot moet zetten) en crossen richting de boot (grote catamaran). Samen met nog ongeveer 40 toeristen zochten we het ruime sop op om na een uurtje voor anker te gaan. Tijd om in het water te duiken met duikbril, snorkel en action cam. Al snel dachten we onder onze voeten een haai te zien, maar helemaal zeker waren we niet. Toch wel kicken natuurlijk. We moesten een klein stukje zwemmen voordat we bij het koraal uitkwamen waar we nog meer mooie vissen konden zien waaronder een barracuda en een heleboel mooie gekleurde vissen. Onze duikertjes is Spee vonden het fantastisch en dachten misschien wel dat dit het leukste en mooiste was dat ze hadden meegemaakt.
Op het moment dat het snorkelen ten einde was, werd de bar geopend en konden we ook bier en andere versnaperingen nuttigen (het was immers all-in). Omdat het in Nederland al half vijf was in de middag, dachten we dat een paar biertjes geen kwaad kon ondanks dat we hier zes uur eerder leven. Echt heerlijk om op de boot lekker van de zon en een biertje te genieten. De jongens een colaatje en heerlijk op het bovendek een handdoekje uitgevouwen en relaxen. In één woord TOP. Money well spent.
Na het tripje hebben we de “beledigingen fietsen” gepakt en een kort rondje over het eiland gecrost nadat we ons eerst hadden getrakteerd op een ijsje. Helpjes weer op bij de kids, al waren ze hier niet over te spreken. Ze hebben al vele malen motorrijders in korte broekjes, shirtjes en vooral ZONDER helm zien rijden. Enfin, een plaspauze gehouden bij Truman Little White house, gestopt bij Hemmingway House, niet naar binnen gegaan hoor, om vervolgens in de rij aan te sluiten bij Southernmost Point. Omdat de temperatuur al aardig boven de 35 graden steeg, kregen we onze bikers moeilijk gemotiveerd om nog door te fietsten. Met dit weer ga je toch niet fietsen maar zwemmen??? Oké dan, onze stalen rossen ingeleverd, luchtbedjes op laten pompen en zijn we op zoek gegaan naar een lekker strandje om te relaxen. Omdat dit toch te ver lopen was en de temperatuur strak op 35 graden stond, hebben we besloten om onze middag te eindigen aan het zwembad. Esther was al snel naar dromenland in het zwembad op één van de luchtbedjes die de jongens hadden gekocht. Jelmer stond meer met zijn benen boven water dan met zijn hoofd, Tjarda was van alles op aan het duiken en Marcel lag te zonnen op een stretcher. Heerlijk uitgeslapen zijn we langs de Subway gegaan voor weer een overheerlijk broodje om daarna op Mallory Square te genieten van alle straatartiesten. Ook was het vanavond “20th Anniversary Key West Songwriters Festival”. Dat betekende dat er in de hoofdstraat veel leuke bandjes aan het optreden waren, dus onder het genot van pretvocht naar livemuziek luisteren. Helaas konden we het vanavond ook niet al te laat maken, want morgen moeten we er weer op tijd uit. Dan staat de reis richting Miami op het programma. Maar eerst moeten we morgenochtend Moederdag vieren. Er zijn mindere bestemmingen om op Moederdag wakker te worden dan Key West 
Tot slot: we hebben de kids uiteraard ook onze website laten zien en de berichten die we hierop ontvangen. Zij vinden het ontzettend leuk dat er gereageerd wordt, maar wij natuurlijk ook. Thanx.

Foto’s http://wp.me/p1yne1-EZ

3 reacties
  1. mhagman2013 permalink

    Wat een mooie snorkeltocht en daarna zalig bijkomen bij het zwembad, helemaal top. Goede reis terug naar Miami, ENJOY!

  2. Deze kun je weer bijschrijven aan de lijst met geslaagde dagen, klinkt zeer relaxt! Fijne Moederdag Esther

  3. Lekker dagje! Veel gedaan ondanks de hitte! Wij vonden het ook echt heeeel erg warm in key west.. We geven de jongens groot gelijk.. Zonder zwembad niet uit te houden 🙂

Plaats een reactie

Alex & Joyce

En de belevenissen van Nikki & Jade in Florida

Belevenissen van Annabelle en Jeffrey

VAKANTIE Florida 2015 - Kroatië 2016 - Zuid Frankrijk 2017 - Jura Frankrijk 2019

Cindy74's Blog

Just another WordPress.com site

Holandesa's travel

Travel is the only thing you buy that makes you richer...

Florida en New York 2016

Reisverslag van onze twee Florida vakanties in 2016.

Dennis&Nynke

sinds 2009

Reisfamilie

Verhalen en tips van een familie op reis