Spring naar inhoud

Clearwater Beach 3-5 (verslag)

4 mei 2015

Je denkt lekker rustig te kunnen slapen in een Motel in deze periode in Clearwater Beach, echter dat is niet altijd het geval. Althans, dat gold voor Esther want die werd wakker van veel geschreeuw buiten. Ze dacht nog even dat het om aanmoedigingen ging m.b.t. de Mayweather boxwedstrijd, maar het leek erop of die wedstrijd hier buiten voor de deur werd gehouden. Gelukkig hadden alle mannen ;o) er niet zoveel last van, dus wij konden gewoon verder met bomen omzagen. De wedstrijd voor de deur werd in ieder geval niet gewonnen door Wayne, want die lag als een slappe pudding tegen een hekje. De politie was er inmiddels ook al en vroeg onophoudelijk aan Wayne of hij “Charges wilde pressen”. Wayne wasn’t able to press charges, because he was down bij K.O. Lol, hij werd wel afgevoerd inclusief Neckbrace door de ambulance en de winnaar werd triomfantelijk in de boeien geslagen en afgevoerd naar het dichtstbijzijnde politiebureau.

De ochtend begon pas echt toen we bij Little Toot waren aangekomen voor het boottochtje om dolfijnen te spotten. Lekker klein bootje zodat er niet veel mensen op zitten en je de ruimte hebt om in korte tijd naar de andere kant van de boot te kunnen om de dolfijnen te kunnen zien. Het duurde niet lang voordat het eerste dolfijntje werd gespot. Deze wilde heel even met onze golven mee, maar hield het al snel voor gezien. Verderop kwamen we nog veel meer dolfijnen tegen, maar het leek erop of ze zelf ook een ruige nacht hadden gehad, want geen enkele wilde spelen met onze golven. Jammer, maar we hebben wel een leuke tocht gehad.

De middag hebben we weer lekker op het strand doorgebracht. Het weer is perfect, dus met een koelbox vol versnaperingen en een tennis speeltje is het goed uit te houden. Na het strand hebben de kids uiteraard weer even in het zwembad gelegen. Tussendoor kwam er nog even een agent langs om uit te zoeken wat er de nacht eerder was gebeurd. Dit was dezelfde agent die Esther in de nacht had gesproken. Hij vond de gasten van afgelopen nacht maar “a bunch of assholes”. Lol, leuke vent.

Onze BBQ hebben we uiteraard deze avond ook weer aangeslingerd. Het hoogtepunt waren natuurlijk de spareribs die op onze speciale Hilverdorpsiaanse wijze werden bereid door de meesterkok ;o). Smullen met een hoofdletter S. We moesten wel dooreten want we wilden nog wel de son nog een keer in de see sien sakken. Statief meegenomen en op naar de pier waar we eerst werden getrakteerd door weer een stel straatartiesten. Tjarda mocht zelf ook een steentje bijdragen door als lijdend voorwerp in een rijtje met andere kinderen te staan waar de straatartiest middels een salto freestyle overheen zou springen. Zeer tof om te zien en Tjarda vond het ook erg spannend al zag hij van de sprong zelf niets.

Na de voorstelling hebben we nog wat plaatjes geschoten op het strand en daar zagen we ook nog wat dolfijntjes. Tijd om onze zeekadetten op bed te gooien, want morgen zijn we weer in Busch Gardens. Hopelijk is de nacht een stuk rustiger. Sleep well…

Foto’s http://wp.me/p1yne1-CG

6 reacties
  1. Ondanks dat de nacht voor Esther misschien wat minder geslaafd was vond ik het verhaal wel erg leuk geschreven! 😃 zon strand dag klinkt goed!

  2. mhagman2013 permalink

    Gelukkig dat de mannen niets mee hebben gekregen van de bokswedstrijd voor de deur, zit je toch niet op te wachten. Voor de rest weer een hele mooie dag en ook al is het hier nog geen etenstijd krijg honger bij het stukje over de spareribs, klinkt erg goed (en ook de fotos zien er goed uit).
    Veel plezier in BG

  3. Ik zie het al, geen reet aan daar!

  4. Pammetje permalink

    Wel een leuke reactie van de politie. Ziet voor het overige er nog steeds heel goed uit. Hebben jullie al een recept gescoord voor de marinade van de US spare-ribs. Kunnen we dat hier nog eens dunnetjes overdoen PvA

Plaats een reactie

Alex & Joyce

En de belevenissen van Nikki & Jade in Florida

Belevenissen van Annabelle en Jeffrey

VAKANTIE Florida 2015 - Kroatië 2016 - Zuid Frankrijk 2017 - Jura Frankrijk 2019

Cindy74's Blog

Just another WordPress.com site

Holandesa's travel

Travel is the only thing you buy that makes you richer...

Florida en New York 2016

Reisverslag van onze twee Florida vakanties in 2016.

Dennis&Nynke

sinds 2009

Reisfamilie

Verhalen en tips van een familie op reis